Metode de plată și livrare

  • Plata Online cu card bancar prin Vivawallet (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Dacă ați ales metoda de plată „Credit Card / Debit Card” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 – „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

  • Plata ramburs (Numerar la livrare).
  • Livrare rapidă prin Fan Courier, Sameday, Urgent Cargus. 

Pentru comenzile în valoare de minimum 100 de lei, transportul este gratuit. 

Pentru comenzile mai mici de 100 de lei, valoarea transportului va fi calculată, după completarea localității de destinație. 

Termenul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare, cu mențiunea că în perioadele aglomerate (sărbători sau Black Friday), termenul de livrare poate fi mai mare.

Costul livrării in țară este de 17.00 RON.

  • Ridicare personală de la sediul nostru (Str. Sf. Ioan, Nr. 15, Brașov)