Sfaturi pentru curățarea corectă a ochelarilor

Curățarea ochelarilor este importantă dacă se face zilnic și corect, pentru a avea lentile igienizate și ochii protejați de infecții.
 Ochelarii de vedere sunt foarte utili şi necesari pentru a rezolva un defect de vedere a celor au o problemă de miopie, hipermetropie sau astigmatism. 
Ochelarii de vedere sunt obiecte importante, adesea costisitoare.

Din acest motiv, îngrijirea corectă a lor este esențială pentru a ne asigura ca ciclul lor de viață să fie cât mai lung și mai durabil posibil. 
Curățarea ochelarilor proprii este o activitate necesară și importantă, pentru a asigura o vedere optimă și nu în ultimul rând igiena zilnică.
Lentila acoperită cu amprente, sudoare, praf sau bacterii, impiedică vederea corectă și poate provoca unele boli ochilor.

Cum se curăță ochelarii? 
Și dacă se strică?
Teama de a atinge prea mult lentilele sau rama, este larg răspândită, dar există metode simple și corecte care să garanteze igienizarea totală fără a pune în pericol materialele.

Cât de des putem spăla ochelarii? 
De preferat, în fiecare zi. 
Doar câteva minute, lentilele pot fi puse direct sub apa de la robinet cu o picătură de săpun lichid și frecate cu vârful degetelor (nu se folosesc unghiile, poate zgâria suprafața).
Să nu uităm de rama ochelarilor, şi ea trebuie curățată cu mare atenție.
După clătire, se usucă cu o microfibră curată.

Cum se curăță ochelarii fără apă?

 Pe piață există produse speciale sub forma de spray, pentru a avea grijă de igiena ochelarilor noştri, doar trebuie să alegem cu mare atenție produsul de bună calitate.

Dați ochelarilor un pic de răsfăț din când în când!

Cea mai precisă și mai delicată modalitate de a curăța eficient ochelarii, este utilizarea dispozitivului cu ultrasunete.
Curățarea cu ultrasunete este unul dintre serviciile pe care suntem încântați să vi le oferim gratuit cu angajamentul nostru.
În plus este posibil să verificăm şi să facem reglarea corectă a ramelor, strângerea șuruburilor schimbarea pernițelor etc.

Aceeași atenție trebuie acordată şi ochearilor de soare!

Gânduri bune!

Counselor Healthy Holistic Living
N.M.