Machiajul în spatele ochelarilor

https://opticalovelylooks.ro/
https://www.lovelylooks.ro/make-up/makeup-ochi

Purtați ochelari și nu știți cum să vă îmbunătățiți aspectul? 
Lasă-te ghidat de sfaturile noastre.

Dacă purtați ochelari de vedere, este bine să alegeți un machiaj care să vă pună în valoare ochii, adesea penalizați de ramele ochelarilor, care uneori  „acoperă” privirea.
În funcție de rama aleasă, colorată, subțire și strălucitoare sau mai groasă, te poți concentra pe un machiaj cu culori pop sau poți crea linii cu eyeliner, însoțit de gene voluminoase cu ajutorul unui mascara.

Hai să luăm indicii din cele mai bune look-uri de frumusețe, selectate cu multă grijă şi descoperiți produsele potrivite pentru a le reproduce.

Eyeliner primăvara-vara 2021
Așa transformă aspectul clasica linie neagră

https://www.lovelylooks.ro/make-up/makeup-ochi/creioane-eyeliners

Singur sau combinat cu un fard de pleoape, dar mai presus de toate, îndrăzneț (BOLD).
Deoarece tendința machiajului de primăvară – vară 2021 este clară: discreția este interzisă, este timpul să îndrăznim, mai ales că privirea, datorită ultimelor accesorii ( masca ), va fi încă în centrul atenției. 
Nimic mai bun decât să adopți un aspect îndrăzneț (look courageous), capabil de unul singur să sigileze un machiaj de ochi care are ca scop cucerirea chiar și a celor mai indecişi.
 Iată câteva idei în paragrafele următoare⬇️

https://www.lovelylooks.ro/make-up/makeup-ochi/creioane-eyeliners

Eyeliner primăvară vară 2021
Contur în evidență

Aspectele care te inspiră, poartă semnătura unora dintre marii make-up artişti, încrucișați în prezentările de modă din sezonul trecut. 
Primul care mi-a atras atenția, este machiajul pentru ochi proiectat de Isamaya Ffrench, în culisele lui Giambattista Valli.
Machiajul ochilor este foarte marcat și strict negru opac.
Conturul de ochi este elementul dominant al întregului aspect de frumusete evidențiat de o pleoapa complet neagră, care aminteşte de starea de spirit a anilor șaizeci/şaptezeci.

Creionul pentru ochi primăvară-vară 2021 este negru mat

Un alt machiaj care va intra în istorie, este cel creat de Peter Philips, Creative & Image Director al Dior Makeup pentru prezentarea de modă Dior.
Rezultatul este un aspect grafic impresionant, obținut prin trasarea unei linii groase de creion de ochi de-a lungul liniei genelor inferioare și superioare, dar fără a întinde colțul exterior al ochiului, un truc foarte iubit de experții în machiaj. 

Eyeliner în varianta colorată

Machiajul ales de Ferragamo care ne place pentru esențialitatea sa, optează pentru un stil mai punk și contemporan. O linie roșie combinată cu un machiaj total nud și un ,,desen” impecabil al sprâncenelor.

https://www.lovelylooks.ro/eyeliner-pudra-lepo

Cum se foloseşte eyeliner-ul

Oricare ar fi aspectul pe care l-ai alege, tehnica recomandată pe care să o adopți pentru a aplica creionul de ochi, este cea clasică dintre „ liniuțe.” Constă în desenarea punctelor de referință prin unirea lor, pentru a nu lăsa spații goale. 
Aveți grijă să nu faceți o greșeală larg răspândită. Aceea de a trage pleoapa în timpul aplicării, deoarece riscul de a crea o linie care nu se potrivește cu forma naturală a ochiului este după colț. 
Dacă vă place linia îndrăzneață, puteți trece cu eyeliner-ul de mai multe ori, până când obțineți intensitatea dorită. Ce se întâmplă dacă finisajul nu te convinge?
 Puteți oricând să amestecați totul cu o perie mică transformând machiajul dvs. de ochi într-un aspect fumuriu.

Eyeliner
Cel mai bun look pentru a fi mereu la modă

https://www.lovelylooks.ro/make-up/makeup-ochi/creioane-eyeliners

Gânduri bune!
Nicole

Counselor Healthy Holistic Living

7 răspunsuri la „Machiajul în spatele ochelarilor”

  1. You have made some decent points there. I checked on the web for more information about the issue and found most people will go along with your views on this website. Delores Ewen Edithe

  2. You made a number of good points there. I did a search on the subject and found most persons will agree with your blog. Karlotta Sinclare Couture

  3. Spot on with this write-up, I actually think this website needs much more attention. I’ll
    probably be back again to read through more, thanks for the advice!

  4. Wonderful post! We will be linking to this particularly great content on our site. Keep up the great writing. Mariejeanne Dex Furtek

Comentariile sunt închise.